Whitney Houston' un Kızı, Hayata Tutunamadı!

Whitney Houston' un Kızı, Hayata Tutunamadı!

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Whitney Houston ve R&B sanatçısı Bobby Brown' un biricik kızları geçtiğimiz Ocak ayında yaşadıkları evin banyosunda yarı baygın halde bulunmuştu. Bobbi Kristina Brown, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kristina Brown (22), 31 Ocak’ta Atlanta’daki evinde küvetin içinde bilincini kaybetmiş halde bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Brown, girdiği komadan çıkamayarak dün son nefesini verdi.

KAZA MI CİNAYET Mİ

Genç kadına ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı açıklanırken, Amerikan magazin sitesi TMZ, erkek arkadaşı Nick Gordon hakkında cinayet soruşturması açılabileceğini yazdı.
Brown baygın halde bulunduğunda vücudu ve yüzünde çürükler, dudaklarında şişlik görülmüş ve bir dişinin eksik olduğu tespit edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.