Windows 10 İçin Devasa Güncelleme Yayınlandı - Nasıl İndirilir?

Windows 10 İçin Devasa Güncelleme Yayınlandı - Nasıl İndirilir?

Windows 10 yeni güncellemesi yayınlandı, yayınlanan yeni güncelleme ile beraber sistem üzerinde yer alan hataları gideren ve güvenlik açısından kullanıcılarını tamamen güvene alan Microsoft yeni güncellemesi ile beraber dikkatleri de üzerine çekti.

Windows 10 yeni yayınlanan güncelleme ile beraber tamamen sorunsuz hale getirilmedi ancak yeni güncellemenin donanımlar ile arasında yer alan uyumsuzluğu giderdiği bunun yanı sıra güncellemenin yazılımsal açıdan ortada olan ve görünen hataları giderdiği ifade edildi.

Şirketin donanım ve yazılım alanında atmaya devam ettiği adımlar her geçen gün artış göstermeye devam ederken kullanıcılar açısından herhangi bir sorunda Microsoft'a danışamayan kullanıcılar bundan sonra daha sorunsuz bir sisteme sahip durumdalar. Yeni güncelleme ile beraber Paint'i 3D özelliklerine sahip olarak güncelleyen şirketin bu güncellemesinin her cihazda şuan için tam verimli çalışması söz konusu değilken özellikle 3D desteği için geliştirilmiş olan bilgisayalarda daha netlik ve daha iyi çözünürlük sunmasının söz konusu olduğu ifade edilmekte. Şirket yeni güncellemesinde özellikler açısından da harika ötesi özelliklere sahip olmaya devam edecek gibi görünmekte. Güncellemeyi Windows Update ''Windows Yazılım Güncelleme'' ayarlarından indirebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.