Windows 10 Kilidinizi Samsung Marka Telefonunuzla Açabilirsiniz!

Windows 10 Kilidinizi Samsung Marka Telefonunuzla Açabilirsiniz!

Microsoft'un popüler işletim sistemi artık Samsung marka akıllı telefonlar ile sadece parmak izi okutularak açılabilecek. İşte tüm detaylar.

Microsoft ile Samsung'un ortaklı devam ederken ikili yeni kolaylıklarını kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Son olarak Microsoft'un popüler işletim sistemi Windows 10'un şifresini Samsung marka akıllı telefonlardan sadece parmak izi okutularak açılabilecek.

Bilindiği gibi Samsung ve Microsoft'un ortaklığı uzun bir süre önce başlamıştı. Samsung marka akıllı telefonlar bazı özel Microsoft uygulamaları yüklü halde geliyordu.

Kullanıcılar için oldukça faydalı da olabilen bu durum Samsung ve Microsoft tarafından daha da geliştirildi. Samsung'un parmak izi okuyuculu bir telefonunu kullanana kullanıcılar artık akıllı telefonlarında sadece parmak izlerini okutarak Windows oturumlarını açabilecekler.

Samsung'un şimdilik Galaxy S7 ve Galaxy S8 kullanıcılarına yönelik olan bu özelliği kullanmak için kullanıcıların yugulama mağazasından Samsung Flow uygulamasını indirmeleri gerekiyor.

Kullanıcılar bu uygulama ile birlikte zahmetsizce Windows 10 oturumlarını açabilecekler. Bakalım ilerleyen günlerde Samsung ve Microsoft bunu tüm Samsung marka akıllı  telefonlar için sunacak mı?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.