Xbox One parasıyla evsizlere battaniye alan Mikah Frye'a sürpriz!

Xbox One parasıyla evsizlere battaniye alan Mikah Frye'a sürpriz!

Microsoft, Xbox parasını evsizler için battaniyeye harcayan çocuğa harika bir sürpriz yaptı.

Son yıllarda yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren MicrosoftXbox Onealmak yerine tüm parasını evsizlere battaniye almak için harcayan çocuğa Xbox One S hediye etti.

Mikah Frye isimli 9 yaşındaki çocuk, tam da 1 oyun konsolu alabilecek kadar parasıyla evsizlere battaniye aldı. Bu ayın başlarında büyükannesine soğuk havalarda evsizlerin ne yaptığını soran Mikah, durumu öğrenince Xbox One’dan feragat ederek bu kış evsizlerin mutlu olmasını sağlamayı amaçladı.

Bu durum Microsoft’un Ohio mağazasının da kulağına gitmiş ve bu fedakar gencin ödüllendirilmesi gerektiğini düşünmüşler. MicrosoftMikah’ı mağazaya davet ederek içinde konsolun da yer aldığı bir çok hediye vermiş. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.