Xiaomi Mi 7 sızdırıldı

Xiaomi Mi 7 sızdırıldı

Xiaomi'nin amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi Mi 7 sızdırıldı.

Xiaomi, bugün erken saatlerde, Xiaomi Mi Mix 2S'yi 27 Mart'ta tanıtacağını doğruladı. Şimdi de büyük amiral gemisinin resmi lansmanının ne zaman olacağı merak edilmeye başlandı. Şirketin, Mi 6'nın halefi Xiaomi Mi 7'yi ne zaman tanıtacağı belli değil ancak, telefonun sızıntıları gelmeye devam ediyor. Yeni bir sızıntı, telefonun canlı görüntüsünü gösteriyor.

Telefonun ön yüzünde neredeyse çerçevesiz tam ekran tasarımı var gibi görünüyor. Üst kısımda sensörleri kapsayan ince bir çerçeve var ancak geri kalan yerlerde çerçeve bulunmuyor.  Köşeler kavisli ve eğrilik bir dereceye kadar geriye doğru devam ediyor.

Dürüst olmak gerekirse, arka kısım HTC U11+'ı hatırlatıyor, ancak unutursanız, Xiaomi de yansıtıcı arka akıllı telefonlar konusunda yeni değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.