xiaomi mi7 sızdırldı

xiaomi mi7 sızdırldı

Çin'in hızla gelişen teknoloji üreticisi Xiaomi, yaptığı açıklamada yeni Android telefonunu MWC 2018 etkinliğinde tanıtacağını ifade etmişti

Çin'in hızla gelişen teknoloji üreticisi Xiaomi, yaptığı açıklamada yeni Android telefonunu MWC 2018 etkinliğinde tanıtacağını ifade etmişti. Ancak bugünlerde ortaya çıkan bazı iddialara göre Xiaomi, MWC 2018 fuarında Mi Mix 2S'i tanıtacak, Mi 7'yi ise 7 Nisan'da kullanıcılara sunacak.

Fakat Çinli şirket yeni cihazı Mi 7'nin teknik özelliklerinin sızdırılmasına engel olamadı. Zaten daha önceden cihazın Snapdragon 845 ile geleceğini belirten Xiaomi, RAM miktarını da buna göre artıracağını dile getirmişti. Sızıntılarda ise Mi 7'de 8GB RAM ve 128GB depolama alanı olacağı söyleniyor. 5.6 inçlik Full HD+ çözünürlüğündeki ekranın 18:9 formatında gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.