Xiaomi'nin en güçlü telefonu test edildi

Xiaomi'nin en güçlü telefonu test edildi

Xiaomi'nin yatırım yaptığı Black Shark Technology Incorporated'ın ürünü olduğu düşünülen "Blackshark" oyun telefonu AnTuTu'da keşfedildi.

AnTuTu kıyaslama web sitesinde üst uç özellikleri içeren yeni bir akıllı telefon yerini aldı. İddialara göre bu telefon, Çin merkezli Xiaomi'nin yatırım yaptığı Black Shark Technology Incorporated'ın ürünü olabilir. "Blackshark" kod adlı telefon, 2018'de amiral gemisi telefonundan beklediğiniz özellikleri içeriyor. Şirket, Ağustos 2017'de kuruldu ve Weibo hesabında bir cep telefonu üreticisi olduğu ortaya çıktı.

AnTuTu listesinde telefonun, 18:9 en / boy oranında ve 2160 x 1080 piksel çözünürlükte bir Full HD+ ekranı olması öngörülüyor. Telefonun, Qualcomm'un Snapdragon 845 işlemcisi, Adreno 630 GPU ve 8GB RAM ile güçlendirildiği görülüyor.

32GB dahili belleğe sahip ancaki cihazın bir microSD kart yuvasına sahip olması bekleniyor. Böylece kullanıcılar, telefondaki depolama kapasitesini daha da genişletebilir. Ayrıca 64GB depolama modeli veya 128GB dahili bellek varyantı da bekleniyor.

Cihaz, Android 8.0 (Oreo) işletim sistemi ile çalışacak telefonun, ekranıyla ilgili şu anda çok fazla bilgi mevcut olmasa da, geçen yıl piyasaya sürülen Razer Phone ile rekabet edebilmek için 120Hz ekranla gelecaği söyleniyor.
Telefon, aynı özelliklere sahip Nubia NX606J ile aynı AnTuTu 270680 puan aldı. Nubia telefon 6GB RAM, Blackshark 8GB RAM içeriyor. 270.680 puanı yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S9+’ın aldığı 265.267 puandan daha iyi.
Daha önceki raporlar, Xiaomi'nin bir oyun telefonu üzerinde çalıştığını öne sürdü. Ancak şirket, alt marka altında bir oyun telefonu sunmaya çalıştığını henüz doğrulamadı. Görünüşe göre bu telefon hakkında daha fazla bilgi almak için beklemek zorundayız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.