Xperia XZ2 en net haliyle sızdırıldı!

Xperia XZ2 en net haliyle sızdırıldı!

Sony'nin merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Xperia XZ2'nin görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı..

Neredeyse çerçevesiz, 18: 9 ekran oranı akıllı telefonlarda oldukça yaygınlaştığı şu dönemlerde, Sony halen piyasada eski çerçeveli tasarımlı telefonları mevcut. Ancak şirket, Barselona'nın Mobil Dünya Kongresi’nin arifesine denk gelen pazar günü, yeniden tasarlanan ilk amiral gemisi olan Xperia XZ2 ve XZ2 Compact'ı tanıttığında bu durum sona erecek.

Cihazlarla gören bir kişiye göre, 5.7-inç XZ2 ve 5.0-inç küçük kardeşi, birkaç şey dışında aynı özelliklere sahip olacak. Telefonlar, Android 8.0 Oreo'nun ve Qualcomm'un 2018 için en üst düzeydeki işlemcisi olan Snapdragon 845 ile güçlendirilecek.

Xperia XZ2, alüminyum çerçevelerle birlikte her iki yüzünde 3D cam özelliğine sahip. Önceki Xperia'dan daha büyük bir ekran-gövde oranı sunuyor. Siyah, gümüş, yeşil ve pembe olmak üzere dört farklı renkte ama Xperia XZ2 Compact'da çizilmeyen polikarbon malzeme kullanılmış. Her iki modelin de tam HD LCD'leri Corning'in Gorilla Glass 5 tarafından korunuyor.

Arka planda, XZ Premium'da bulunan 19 megapiksellik f / 1.8 kamera ayarı, 4K HDR kaydı ve Full HD çözünürlükte süper yavaş çekim özelliğine sahip kamera mevcut. Kamera bileşen düzeni XZ2 Compact'da biraz farklıdır. CES 2018’de tanıtılan Xperia XA2 ve XA2 Ultra’da olduğu gibi telefonlar arka tarafta parmak izi tarayıcı özelliğine sahip.

"S Force" stereo hoparlörler telefonların ön yüzünü süslüyor ve XZ2 (Compact değil), ses titreşimlerini senkronize eden bir haptik geribildirim sistemi ile sesi takviye ediyor. Xperia XZ2’de, USB-C ile veya kablosuz olarak şarj edilebilir 3180mAh pil, XZ2 Compact ise daha küçük 2870mAh pil ve yalnızca kablolu şarj özelliğine sahip.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.