Yağmur aniden bastırdı, vatandaşın yüzü güldü

Yağmur aniden bastırdı, vatandaşın yüzü güldü

Günlerdir aşırı sıcakların etkili olduğu Muş’ta, aniden bastıran sağanak yağış bazılarını üzerken, bazı vatandaşları ise sevindirdi

Aşırı sıcakların hakim olduğu Muş’ta yağmura aniden yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmur kent merkezinde etkili olurken birçok kişi ıslanmaktan kurtulamadı.

Yaz tatilini ailesiyle birlikte Muş’ta geçiren Şenay Güngör, Muş’ta bu mevsimde yağmur yağmasına pek de alışkın olmadıklarını ifade ederken, aniden bastıran yağmur nedeni ile sırılsıklam olduklarını ifade etti. Bu seneki tatilden hiç keyif almadıklarına vurgu yapan Güngör, “şehir zaten kazılar nedeni ile toz toprak içerisinde, bu durum yeterince sıkıcıydı, üstüne birde aniden bastıran yağmur eklenince daha berbat oldu. Hem ıslandık, hem de yağan yağmur sonrası oluşan çamura maruz kaldık.”dedi. 

TOZ DUMANDAN KURTULDUK

İstasyon caddesi üzerinde esnaflık yapan vatandaşlar ise alt yapı çalışmaları nedeni ile ana caddenin toz duman içerisinde olduğuna dikkat çekerek, “Allah’tan yağmur yağdı, hem sıcak havanın etkisini azalttı, hem de bizleri bu toz dumandan kurtardı.”diyerek sevinçlerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.