Yeni i10 Alınır Mı? - Yeni i10 Özellik ve Fiyatları Belli Oldu

Yeni i10 Alınır Mı? - Yeni i10 Özellik ve Fiyatları Belli Oldu

Hyundai tarafından İzmit'te yer alan fabrikasında her saniye hız kesmeden en ufak parçasından motoruna kadar üretilen Yeni i10 modelleri A sınıfının lideri olmasını sağlayacak ancak satış oranları pek yükselmeyecek gibi görünüyor.

Hyundai Yeni i10 ile beraber otomobilin içerisine yerleştirdiği 7 inç eğlence sistemi özellikli ekran, 4 elektrikli cam ve benzeri özellikler ile dikkat çekici özelliklere sahip olurken A sınıfında yer alan Kia ve benzeri rakiplerinin otomobillerine oranla çok daha güçlü bir yapı sergiliyor.

Ancak sergilenen bu yapı adeta fiyat açısından şirketi zor duruma sokuyor ve aynı şekilde vatandaşında A sınıfı şehir otomobillerine alışması ve şehir otomobillerini 2. otomobil olarak almasının önüne geçiyor, bunun yanı sıra A sınıfında yer alan Yeni i10 modellerinin şehir otomobili olarak kullanılması uygun olurken genel olarak şehir dışında fazla kullanılabilecek olan bir otomobil olarak gösterilmiyor. Yeni i10 fiyatlarına bakacak olursak ise 39.950 TL fiyatlardan başlayan fiyatları ile tepki çekiyor. Rakip VAG grubu altında yer alan Seat grubununun B sınıfı dolu ve geniş otomobili İbiza Yeni i10'dan ciddi anlamda 2.000 TL daha ucuz durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.