Yeni Macbook Modelleri Yarın Tanıtılıyor;!

Yeni Macbook Modelleri Yarın Tanıtılıyor;!

Yeni Macbook modelleri yarın tanıtılacak, şimdiden büyük hazırlıklar içerisinde olan Apple Yeni Macbook modellerinin fiyatlarını şimdiden belirlemiş ve gereken testleri yaparak seri üretime geçmiş olmasına rağmen kullanıcılarda ise büyük bir merak hakim.

Yeni Macbook ile ilgili olarak donanımsal bilgi yer almıyor ancak gelen açıklamalar ve iddialara göre Yeni Macbook modellerinin fiyatlarının 5000 TL ve civarında fiyatlar ile başlaması yeni modellerde yer alan yeni özellikler ve yeni fiyatlandırmaların kullanıcılar açısından da dikkat çekmesinin söz konusu olacak olduğu ifade edilmiş durumda.

Bunun yanı sıra Yeni Macbook modelleri ile ilgili olarak şirketin yeni cihazlarının satışa sunulduktan hemen sonra Türkiye'de de kısa süreler içerisinde satışa başlaması söz konusu olmasına rağmen en çok satışın her sene olduğu gibi Amerika'da olması bekleniyor, Apple'ın Yeni Macbook 2017 serisi olarak satışa sunması beklenen modellerinin yenilikleri ve tasarımsal olarak nasıl bir değişimler sergileyecek olduğu merak konusu olurken ne gibi değişimler ve ne gibi yenilikler sunacak olduğunu gelecek gün göreceğiz, yeni cihazların 27 Ekim'de tanıtımı yapıldıktan sonra sizlere bilgi vereceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.