Yeni MacBook Pro Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar?

Yeni MacBook Pro Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar?

Yeni MacBook Pro modellerini tanıtan Apple kullanıcılarına sunduğu büyük yeniliklerin yanı sıra fiyat açısından da bir takım sorunlara neden oldu. Şirketin ciddi fiyat politikası yüzünden kullanıcılar mağdur olabilir...

Her sene yeni model teknoloji ürünlerini tanıtan Apple tanıttığı yeni ürünleri sayesinde her yıl daha fazla para kazanmaya devam ederken kullanıcıların ceplerini de boşaltmayı ihmal etmiyor, şirketin kullanıcılar açısından sunduğu ciddi fiyatların son vurgunu ise Yeni MacBook Pro 15 inç modellerinde olacak gibi görünüyor.

Yeni MacBook Pro 15 inç modelleri 5999 TL ve üzeri fiyatlar ile satışa sunulurken bu fiyatın 13 inç modelleri için olduğunu söylemek gerek, eğer 15 inç modellerine talip olursanız ödemeniz gereken para 9499 TL fiyat ile sunulmakta. Kullanıcıların cihazları satın alması için Apple net bir taksit sunmasının yanında kullanıcılarına eğer istenirse Yeni MacBook Pro modellerini kişiselleştirerek daha güçlü hale getiriyor, bu sayede kullanıcılar cihazlarını istedikleri kadar güçlü hale getirme özgürlüğüne sahip oluyorlar. Eğer kullanıcı cihazının daha güçlü olmasını ve en güçlü Yeni MacBook Pro 15 inç modeli olmasını isterse 15K TL fiyat ödemek zorunda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.