Yeni SUV Peugeot 3008 Lansmanı Yapıldı, Peki Fiyatı Ne Kadar? Ne Zaman Satışa Sunuluyor?

Yeni SUV Peugeot 3008 Lansmanı Yapıldı, Peki Fiyatı Ne Kadar? Ne Zaman Satışa Sunuluyor?

Yeni SUV Peugeot 3008 adı altında yeni C-Suv sınıfında yer alan SUV otomobil modellerini tanıtan Peugeot yeni modelleri hakkında lansmana katılan vatandaşlara üst düzey bilgiler verdi.

Yeni SUV Peugeot 3008 modelleri uzunca bir süredir özellikle gelecek sene içerisinde bu sınıfta bir otomobil alacak olan kullanıcılar tarafından çok fazla merak ediliyordu, şimdilerde ise kullanıcılar Yeni SUV Peugeot 3008 otomobillerinin başlangıç fiyatı ile beraber adeta sarsıldı.

Yeni SUV Peugeot 3008 Modelleri Görmek İçin Tıklayınız

Zira Fransız markası olması dolayısı ile kalite ve 2. el kaygısının son derece fazla olduğu Peugeot maalesef Yeni SUV Peugeot 3008 modellerinin en baz donanım paketinin fiyatının 87 bin 900 TL olduğunu ve ilk satışların Kasım ve Aralık ayı arasında olacağını, sipariş adeti olarak ise 2000 adet sipariş beklediklerine değindi. Türkiye'de ve dünyada her geçen gün daha fazla C-Suv talebi gelmeye devam ettiğini ifade eden markanın müdürü genel olarak pazarın hakimi olma yolunda ilerleyen onlarca modelin arasına katılan Yeni SUV Peugeot 3008 modelinin yüksek çekici hatları sayesinde dikkat çekecek olduğundan emin olduğunu açıkladı.

Tanıtımı Yeni Yapılan Fiat 124 Spider İçin Tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.