YERLİ DİZEL MOTOR ÜRETEN ERİNMOTOR, İHRACATA BAŞLADI.

YERLİ DİZEL MOTOR ÜRETEN ERİNMOTOR, İHRACATA BAŞLADI.

Tasarımı tamamen kendilerine ait olan Endüstriyel Dizel Motor, Jeneratör, Marin Motor ve Motopomp’ları yerli ve milli imkanlarla üreterek ihracata başladı.

1989 yılında Şahin metal olarak İstanbul'da kurulan ve 2008 yılında %100 Yerli ve Milli kaynaklarını kullanarak “Özgün Dizel Motor Tasarımı ve Üretimi” amacı ile çıktığı yolculukta; tasarımı tamamen kendilerine ait olan Endüstriyel Dizel Motor, Jeneratör, Marin Motor ve Motopomp’ları yerli ve milli imkanlarla üreterek ihracata başladı.

Tamamen yerli imkanlarla dizel motor üreten, hem dış hem de iç pazara önemli satış gerçekleştiren Erinmotor A.Ş, ilk ihracatını da Arnavutluk ve Moritanya'ya yaptı. Tamamen yerli imkanlarla üretim yapan Erinmotor’un dizel motorları birçok farklı alanda kullanılıyor.

Erinmotor, tek ve dört silindirli dizel ve doğal gazlı motorların testlerini tamamlayarak, 75 ile 100 beygir arasında değişen motorlar üzerinde de çalışmalarına devam ediyor.

Firmamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlhami Pektaş

erin_motor2.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.