YERLİ VE MİLLİ : BMC KİRPİ II

YERLİ VE MİLLİ : BMC KİRPİ II

Mayına karşı korumalı araç sınıfında sağladığı üstün koruma düzeyi ile bir efsane haline gelen Kirpi’nin yeni versiyonunda bağımsız süspansiyon sistemi bulunuyor.

Mayına karşı korumalı araç sınıfında sağladığı üstün koruma düzeyi ile bir efsane haline gelen Kirpi’nin yeni versiyonunda bağımsız süspansiyon sistemi bulunuyor. Yüksek koruma özelliklerine ek olarak geliştirilen Kirpi II (4x4), hem yol tutuşunda hem de yolcu konforunda sınıfının öncüsü.

Bağımsız süspansiyonlu Kirpi II (4x4), monokok tipte zırhlı kabin ve özel zırhlı camlar, şok emici koltuklar, silah istasyonu ve acil çıkış kapağı özelliklerinin yanı sıra, özel olarak entegre edilen göreve yönelik birçok donanımı (KBRN korunma sistemi, atış yeri hedef tespit sistemi, otomatik yangın söndürme sistemi, iç konuşma sistemi, karıştırma köreltme sistemi vb.) ve özel tasarlanmış patlayıcı madde keşif ve imha robot kollu versiyonu ile diğer araçlara göre ön plana çıkıyor.

MAKS. HIZ
100 km/sa
MAKS. TIRMANABİLİRLİK
60 %
MENZİL
750 km
MAKSİMUM GÜÇ
375 PS (275kW) @ 2100 rpm
AZAMİ YÜKLÜ AĞIRLIK
20825 kg
TAŞIMA KAPASİTESİ
1775 kg
STANAG 4569
Balistik Koruma
Mayın Koruma
EYP Koruma
Parçacık Katmanı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.