Yıldırım, "İnsan odaklı projeler hazırladık"

Yıldırım, "İnsan odaklı projeler hazırladık"

Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım, 5 yılda hayata geçireceği projeleri açıkladı. Yıldırım, “Tüm projelerimizin merkezinde ‘insan’ var” dedi

Karamürsel Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı ve AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hazırladığı beyannamesini vatandaşlarla paylaştı. Karamürsel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen beyanname ve meclis üyesi adayları tanıtım programına AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl SKM Başkanı Halit Çokan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, belediye meclis üyesi adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

MUHTEŞEM GÖZÜKÜYORSUNUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, “Maşallah buradan muhteşem gözüküyorsunuz. 6 ay önce başlayan süreçte tanıtım toplantımızı yaptık. 5 yıl içinde yapacağımız projeleri tanıtmak ve İsmail Başkan’ın yol arkadaşlarını tanıtmak için buradayız. Şimdiden sahada özverili bir şekilde çalışan Cumhur İttifakı mensuplarına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

BUGÜN İSMAİL KARDEŞİMİN GÜNÜ
İnsanın kendi evinde olmasının bir başka güzel olduğunu söyleyen Büyükakın, “Bugün İsmail kardeşimin günü. Bu projelerin tamamını birlikte hazırladık. Bu projelerin tamamının altında benim de imzam var. Karamürselli hemşerilerimden 31 Mart seçimlerinde sandıklarda beni mahcup etmeyecek bir sonuç çıkmasını istiyorum. Biz hizmetimizi yaparız. Bu bir takım oyunu ve bir takım oyunculartı gibi koordineli bir çalışma yürüteceğiz. Sokak sokak, kapı kapı gezeceğinize yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

İSMAİL BAŞKAN İLE ÖVÜNÜN
İsmail Yıldırım’ın 4’üncü kez belediye başkan adayı yapılmasında bir keramet olduğunu kaydeden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP ile AK Parti’ye gönül vermiş arkadaşlarımız birlikte çalışıyor. İsmail Yıldırım gibi bir belediye başkanınız var onunla övünün. Cumhur İttifakı ruhu olan bir ittifak, milletin oluşturduğu bir ittifaktır. Biz 16 yıllık devlet tecrübesi olan cumhurbaşkanına ve 15 yıllık belediyecilik tecrübesi olan İsmail Başkan’a oy vereceğiz. Kapalı kapılar ardında pazarlıklar içinde olan zillet ittifakını bu kadrolar ile31 Mart gecesi sandığa gömeceğiz” ddi.

YÜZDE 60’LARA RAHAT ÇIKABİLİRİZ

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, “Oluşturulan bu ekip güzel hizmetler yapacak. Ekip ne kadar uyumlu olursa hizmetin kalitesi ve fazlalığı da artıyor. Karamürsel’de bu potansiyeli görüyorum destek ne kadar güçlü olursa hizmet aşkı artar. Karamürsel’de 2014 seçimlerinde yüzde 44 oy oranı AK Parti, yüzde 11 oy oranı MHP almış. İkisi toplam yüzde 54 üzeri yapıyor. Yüzde 60’lara çok rahat çıkartabiliriz. Cumhur İttifakı’na çok çalışmak ve oranı yükseltmek düşüyor” dedi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da “Salondaki heyecanı 31 Mart’ın müjdecisi olarak kabul ediyorum” diyerek başladığı konuşmasında, “5 yıldır Karamürsel’e hizmet veren İsmail Yıldırım önemli çalışmalar yaptı. Burada açıklayacağı projelerin yapılmasının takipçisi olacağız. Cumhur İttifakı 15 Temmuz’da alanlara çıkarak Türkiye’yi böldürmeyeceğini, darbelere boyun eğmeyeceğini gösterdi. MHP ile o günden bu yana Cumhur İttifakı ile birlikte ülkemizin geleceği için çalışacağız. Huzurun Başkenti Karamürsel sizlerin desteği ile bundan sonra mutluluğun başkenti olacaktır” dedi.

 

HEYECANIMIZ ARTIYOR

Salondakilerin coşkulu tezahürat ve alkışları eşliğinde sahneye gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, heyecanının kat be kat arttığını belirtti. “Sizden bu heyecanımıza ortak olmanızı istiyoruz” diyen İsmail Yıldırım, “Önümüzdeki dönem mutlu bir Karamürsel istiyoruz. İnsanların birbirine sevgi ve muhabbetle sarıldığı bir Karamürsel için bugün buradayız. Bugüne kadar berimle birlikte çalışan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu dönem görev değişikliği olacak. Hiç kırgınlık olmadan yerlerini gençlere bırakıyorlar.

 

İNSAN ODAKLI PROJELER

Ben biliyorum ki arkamda önce Allah sonra halkımız var. 1 Nisan’da bu güzel sokaklarda beraber yaşayacaksak, tekrar beraber muhabbet edeceksek bu süreci iyi geçirmek gerekiyor. Birbirimizi kırmamamız gerekiyor. Biz durmamız gereken yerde dururuz. Annem burada. Anacağım evladın senin başını öne eğecek bir iş yapmadım. Açıklayacağımız tüm projeler Karamürsel’de yaşayan her bir insanın hayatını kolaylaştıracaktır” dedi. Yıldırım daha sonra 5 yılda yapılması planlanan projeleri tek tek salondakilerle paylaştı.

 

 

İSMAİL YILDIRIM’IN BEYANNAMESİNDE YER ALAN PROJELER

Denizcilik Müzesi

Karabali Kent Meydanı

Katlı Otopark

Sahil Bandı Düzenleme Çalışmaları

Ereğli Balık Haline İskele

Kaykay Pisti

Kahve Kütüphaneleri

Bal Ormanları

Dereköy Spor Kompleksi

Gençlik Merkezi

Buz Pateni Pisti

Amiral Taş Mektep

Ereğli Spor Salonu

İlçe Terminali

Millet Kıraathanesi

Ereğli Mahallesi Bilgi Evi

Mesire Alanları

Macera Parkları

Airsoft ve Paintball

Çocuk Trafik Eğitim Merkezi

Kızderbent Düğün Salonu

Hayvan Barınakları

Kırsal Alanlara Doğalgaz Getirilmesi

Kodlama ve Bilişim Sınıfları

Mezbahane

Atış Poligonu

Halk Eğitim Merkezi Binası

Engelli Sosyal Yaşam Merkezi

Diş Polikliniği

Karamürsel Devlet Hastanesi Ek Binası

Gürgenlik Diriliş Kampı

Ücretsiz Wifi Alanları

Mahallelere Spor Alanları

Organik Pazar

Valide Köprü Kamp Alanı

Bisiklet Yolları

Köy Ürünleri Satış Reyonu

Gençlik Meclisi

Seyir Tepeleri

Sokak Hayvanları Mama Kabı

Festivaller

Güvenli Parklar

İstihdam Merkezi

Kültür Gezileri

Sıfır Atık Projesi

Whatsapp Çözüm Hattı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.