Younnes Belhanda Galatasaray'da! Büyük Transfer gerçekleşti!

Younnes Belhanda Galatasaray'da! Büyük Transfer gerçekleşti!

Fransızlar Belhanda transferini Galatasaray'dan önce açıkladı. Belhanda Galatasaraya Transfer oldu.

Galatasaray Belhanda'yı renklerine bağladı. Fransa'nın önde gelen France Football adlı internet sitesi Younnes Belhanda'nın Galatasaray'a transfer olduğu haberini yayınladı . İşte o başlık;
belhanda-galatasarayda.jpg

Faslı yetenekli futbolcunun daha önce birçok kez Fenerbahçe ile adı geçmişti. Galatasaray başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada transferlerin önümüzdeki hafta açıklanacağını söylemişti. Fakat France Football, Galatasaray yönetiminden önce davranarak Belhanda Galatassaray'da açıklamasında bulundu. 

Galatasaray Belhanda transferi için tam olarak 31 535 903,2 Türk Lirası (8 Milyon Euro) + 1 Milyon Euro diğer ücretler dahilinde toplamda Belhanda transferi Galatasaray'a 9 Milyon Euro gibi bir paraya mal olacak.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.