YouTube'da Video Önizleme Dönemi Başladı!

YouTube'da Video Önizleme Dönemi Başladı!

Video izleme platformu denilince akla gelen ilk yer olan YouTube'da artık kullanıcılar videoları izlemeden ön izlemelerini görebilecekler.

Popüler sosyal medya uygulaması olan YouTube'da kullanıcılar artık videoları ön izleme yapabilecekler.

Ünlü video izleme ve paylaşma platformu olan YouTube'a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. YouTube'a şimdi de videoları izlemeden ön izleme yapabilme özelliği geldi.

YouTube son zamanlarda kullanıcılar için önemli özellikler sunmaya devam ediyor. YouTube şimdi de videolar izlenmeden 3 saniyelik GIF şeklindeki videolarla ön izleme seçeneği getirdi.

YoouTube'un bu özelliğinden faydalanmak isteyen kullanıcıların yapmaları gereken şey videoların üzerine gelmeleri. Videoların ön izleme seçeneğinin aktif olması için videoların en az 30 saniye olmaları gerekiyor.

YouTube bir ön izleme için video konusu ve içeriği gibi ölçütleri kullanıyor. YouTube'da canlı yayın videoları için henüz GIF özelliği kullanıma sunulmadı. Son olarak YouTube'un GIF özelliği Chrome 32 ve Opera 19 ve sürümleri sonrasında kullanılabiliyor. YouTube'un bu özelliğinin diğer tarayıcılara gelip gelmemesi bilinmezken bu özelliğin YouTube'un mobil uygulamasına ve mobil sitesine de gelmesi bekleniyor.

youtubeda-video-onizleme-donemi-basliyor-hem-de--olarak-1_1.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.