Yüksek Sosyete Dizinin 14.Bölüm Fragmanı Seyircilerle

Yüksek Sosyete Dizinin 14.Bölüm Fragmanı Seyircilerle

Seyircilerin yeni bölümünü merakla beklediği Yüksek Sosyete dizisinin 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bi Yapım'ın yapımcısı olduğu dizinin başrollerinde Hazar Ergüçlü,Engin Öztürk,Meriç Aral,Taner Barlas,Zuhal Olcay gibi isimler yer alıyor.Dizinin 14. bölümü 29 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'da başlıyor.

Perşembe geceleri seyircileri heyecanlandıran dizi 13.bölümde seyredenleri oldukça heyecanlandırmıştı.14.bölümde ise Cansu ile Koran'ların konağında denk gelen Mert bu sırla ilgili kendince önemli bir karar veriyor.Kerem ise Cansu ile ilgili gerçeklerin arkasından gideceğe benziyor.

14.Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayın...

Konu: Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesi... Kerem, emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu, Cansu ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz.

Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Yazı Odası

Oyuncu Kadrosu:
Ece: Meriç Aral
Mert: Ozan Dolunay
Cansu: Hazar Ergüçlü
Kerem: Engin Öztürk
Süreyya: Zuhal Olcay
Metin: Hakkı Ergök
Bedia: Aliye Uzunatağan
Yılmaz: Taner Barlas
Ayşen: Hülya Gülşen Irmak
Işıl: Ceyda Tepeliler
Begüm: Gülşah Çomoğlu
Şirin: Aybike Turan
Can: Özgün Çoban
Ercan: Yasin Çam

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.