Yüzde Yüz Yerli Ve Milli Tasarım Mezoteropi Tabancası Üretildi

Yüzde Yüz Yerli Ve Milli Tasarım Mezoteropi Tabancası Üretildi

Estetik medikal ve yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren Adanır Group'un 3 şirketinden biri olan Biopark Medikal, ilk defa yüzde 100 Türk yapımı olan bir mezoterapi tabancası üretti.

Firma MP&Gun Mezoterapi Tabancısı’nı piyasaya sunmak için AR-GE aşamasında 1 milyon Euro, endüstriyel hale gelmesi için de 500 bin Euro’luk bir yatırım gerçekleştirdi. Firma 2020 yılında iç piyasada bin adetlik satış, sonraki yıllarda da yüzde 30 – 40 oranında satış artışı hedefliyor. Ayrıca sektöre yeni birçok ürün için ar-ge çalışmaları devam ediyor.

MP Gun'ın enjeksiyon hızı, enjeksiyon esnasında sıfır ürün kaybı özelliği ve Pen-Gun modunun tek cihazda birleştirilmiş olması nedeniyle rakiplerinden bir adım öne çıkıyor.

Firma ayrıca başta İngiltere olmak üzere Almanya, Ukrayna, Kanada, Dubai, Japonya, Brezilya, Azerbaycan ve İran’da distribütör anlaşmalarını imzaladı ve 2020 sonuna kadar da en az 30 ülkeye ihracat hedefi bulunuyor. Firmanın 2020 yılında 3 milyon Euro ciro, önümüzdeki yıllarda ise yüzde 30 ila 40 arasında ciro artışı hedefliyor.

Biopark Medikal firmasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlhami PEKTAŞ

yuzde-yuz-yerli-ve-milli-tasarim-mezoteropi-tabancasi-uretildi.pngyuzde-yuz-yerli-ve-milli-tasarim-mezoteropi-tabancasi-uretildi-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.