Zenfone 5'in tasarımı sızdı!

Zenfone 5'in tasarımı sızdı!

Asus'un yakında tanıtacağı Zenfone 5'in tasarımı bugün sızdı.

Zenfone ailesi ile büyük sükse yapan Asus, 27 Şubat tarihinde MWC 18 etkinliğinde serinin yeni üyesini tanıtacak. Zenfone 5 olarak isimlendirilmesi beklenen yeni telefonun, bugün tasarımı sızdı.

Asus, Zenfone 5 ile maalesef ki bu yılın modasına uyup çerçevesiz tasarım ile karşımıza çıkmayacak. Ancak yine de ekran oranı 16:9 yerine çerçevesiz ekranlar gibi 18:9 olacak. 5.7 inç büyüklüğündeki bu ekranın 2K'ya yakın bir çözünürlük sunması bekleniyor.

Android 8.0 Oreo ile kutusundan çıkmasına kesin gözüyle bakılan Zenfone 5, 3.5mm kulaklık girişine sahip olacak. Çift arka kamera kurulumu ile geleceği kesinleşen Zenfone 5, güvenlik için parmak izi okuyucusunu kullanacak.

Farklı varyasyonlar ile karşımıza çıkacağı söylenen Zenfone 5, bakalım geçtiğimiz yıllardaki Zenfone'ların yakaladığı başarıyı sürdürebilecek mi?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.