ZONGULDAK'DA KYK YURDUNDAN ÖĞRENCİ KAÇIRILDI

ZONGULDAK'DA KYK YURDUNDAN ÖĞRENCİ KAÇIRILDI

Twitter'da 11.10.2016 sabaha karşı 03:30 sıralarında #kykdagüvenlikyok ve #NesibeHatun2gun2kadin hashtag'i ile ile yayılan habere göre Zonguldak Kozlu ilçesi Nesibe Hatun Kız Yurdu'nda kalan bir öğrencinin kaçırıldığı duyuldu.

Yaşanan olay ile ilgili resmi kanallarda şuan hiçbir güvenilir bilgi bulunmamakta. Twitter'dan yayılan habere göre kaçırılan öğrenci 40 yaşlarında bir adam tarafından 74 plaka Tofaş bir araçla yurdun içinden zorla silahla kaçırıldı. KYK yurduna görevliyim diye girerek kadın öğrenciyi yurdun içinden aldığı yine söylentiler arasında.

Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerini misafir eden Nesibe Hatun Kız Yurdundan önceki günlerde bir başka öğrencinin daha kaçırıldığı, kaçırılma olayının güvenlik zafiyetinden kaynaklandığı öğrenildi. Yurt önünün ışıklandırmasının az olması hatta olmaması ve daha önceki kaçırılma olayının üzerinde durulmamasının bu olaya yol açtığını düşünen öğrenci ve veliler yurt önünde protestoyu 3 saat sürdürdü. Emniyet Müdürünün güvenliklerinin sağlanacağı ve konunun aydınlatılacağı,arkadaşlarının bulunacağı sözünü vermesi üzerine öğrenciler yurtlarına döndüler.

Zonguldak'ta Nesibe Hatun Kız Yurdu önündeki protestoyu twitter üzerinden tüm Türkiye destekliyor. Haber ayrıntılarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.