ZTE Axon 9'un özellikleri sızdırıldı

ZTE Axon 9'un özellikleri sızdırıldı

ZTE'nin yakında tanıtacağı amiral gemisi akıllı telefonu Axon 9'un özellikleri sızdırıldı.

ZTE, 2016’da Axon 7 amiral gemisi akıllı telefonu için kullanıcılar ve eleştirmenlerden iyi bir not almıştı. Hayranları hevesle halefinin gelmesini beklerken, Çinli üretici ZTE Axon 7s akıllı telefonu piyasaya sürdü . Sonunda, ZTE CEO'su Cheng Lixin, Axon 7'nin halefinin Axon 9 adıyla geleceğini doğruladı. Bu, şirketin Axon 8 adını atlamaya karar vermiş olduğu anlamına geliyor. Bugün, gelen sızıntılar, Axon 9'unözellikleriyle birlikte görüntülerini ortaya çıkardı.

Weibo üzerinden sızdırılan Axon 9 görüntüleri, metalik bir kasayla geleceğini gösteriyor. Lansmanda birden fazla renk seçeneği gösterilebilir ve bunlardan biri sızdırılmış fotoğraflarda görülen mavi renk olabilir.

Akıllı telefonun arka tarafında harici hoparlörün hemen üzerinde "AXON" markası mevcut. Dikey olarak konumlandırılmış çift kameralar ve çift tonlu LED flaş arka panelde yer alıyor. Cihazın arkasında parmak izi tarayıcı yok.

Telefonda ekranın en-boy oranı 18:9'u destekleyeceğini gösteren uzun bir ekran olduğu görüllüyor. Yan çerçeveler oldukça ince ve ekranın altındaki ince çerçeve kapasitif tuşlara sahip. Üst çerçevede yine çift ön kamera kurulumu bulunuyor. Görüntülerde parmak izi tarayıcı özelliği olup olmadığı konusunda herhangi bir ipucu yok.

Axon 9'un 2880 x 1440 piksel QHD+ çözünürlüğünü destekleyen 6 inç AMOLED ekranla geleceği tahmin ediliyor. Snapdragon 845 yonga setinin telefonu güçlendirmesi bekleniyor. 64 GB modeli 4 GB RAM, 128 GB / 256 GB modeli ise 6 GB RAM ile gelebilir. Telefon, Android 8.0 Oreo ile çalışacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.