15 Temmuz Darbe Girişimi Kapsamında Boğaziçi Eyaletler İmamlarına Operasyon Düzenlendi

15 Temmuz Darbe Girişimi Kapsamında Boğaziçi Eyaletler İmamlarına Operasyon Düzenlendi

FETÖ imamlarına operasyon düzenlendi.Yakalanan şüphelilerin evlerinde FETÖ simgesi 1 dolar ve kitaplar ele geçirildi.Örgüt İstanbul'u 4 farklı eyalete ayırmış.

Darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda "Boğaziçi Eyalet" İmamları yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun emirleri ile Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda FETÖ'nün "Boğaziçi Eyalet Bölgesi" olarak belirlenen Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane sorumluları gözaltı ve arama gerçekleştirildi.

"Terör Örgütü üyesi olmak" suçlamalarıylaİstanbul merkezli 11 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş adreslerinde aramalar yapıldı. İl dışı ve il içinden yaklanan şüpheliler Sarıyer'deki emniyet birimlerine getirildi.

Aramada birçok dijital malzeme, Bank Asya'ya ait belgeler, Fethullah Gülen'in kitapları, FETÖ'nün simgesi 1 dolarlar ele geçirildi. Şüphelilerden Muzaffer Taşkın'ın oğlu Astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.