Adana’da Erkek Çocuğunu Taciz Etti

Adana’da Erkek Çocuğunu Taciz Etti

Adana’da 16 yaşındaki N.A.’yı sokak ortasında taciz eden 59 yaşındaki A.T. tutuklandı.

Olay Adana Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki N.A. isimli erkek çocuk mahallede sokak ortasında bağırmaya başladı. Çocuğun bağırması üzerine mahalle sakinleri çocuğun yanına geldiler. Çocuk, 59 yaşındaki A.T. isimli şahsın kendisini taciz ettiğini söyledi. A.T. bu sırada kaçmaktaydı. Bunun üzerine vatandaşlar A.T.'yi kaçarken yakalayıp dövmeye başladılar. Sokak ortasındaki kavgayı gören bazı vatandaşlar da polise haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, zanlıyı öfkeli vatandaşların elinden aldı ve polis merkezine götürdü.

Taciz Zanlısı Tutuklandı

16 yaşındaki mağdur N.A.’nın ailesi de 59 yaşındaki A.T.’den şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği konuyu mercek altına aldı. N.A., polise zanlının kendisini taciz ettiğini anlattı. Zanlı A.T. ise iftiraya uğradığını, kimseyi taciz etmediğini söyleyerek kendini savundu. Emniyetteki işlemlerinin sonra adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.