Adana'da kız tavlama videosu çeken Suriyelilere gereken yapıldı!

Adana'da kız tavlama videosu çeken Suriyelilere gereken yapıldı!

Savaştan kaçıp ülkemize sığınan Suriyeli bir kaç genç tarafından YouTube'a yüklenen ''Adana'da kız tavlama'' başlıklı videonun hesabı soruldu.

Suriye'de Esad rejiminden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli mültecilerin ülkemizde yaptıkları olumsuzluklar bitmek bilmiyor. Bu defa Suriyeli 3 genç tarafından Adana'da Türk kızlarımıza karşı yaptıkları terbiyesizlik olay oldu. Youtube üzerinden yükledikleri videoda Türk kızlarımızı taciz eden Suriyeli 3 genç Türkiye'nin örf ve adetlerini hesaba katmadı.

Kısa sürede yakalanan Suriyeli gençlerden yaptıkları edepsizliğin hesabı soruldu. Yayınlanan videoda ''Türk kızlarından özür diliyorum, insan gibi efendi gibi işime bakacağım. Bir daha i*nelik yapmayacağım'' dedirtildi. Türk kızlarına Adana'da tavlama videosu çeken suriyelilerin videosunu izlemek için tıklayınız. Hesaplarının sorulduğu video için ise buraya tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum