AK Parti Mardin Milletvekili adayı Muhammed Adak Kimdir? İşte detaylar

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Muhammed Adak Kimdir? İşte detaylar

Dr. Muhammed Adak AK Parti listesinden 2’inci Sıra Mardin milletvekili adayı gösterildi. Dr. Muhammed Adak kimdir? Nerelidir? İşte detaylar…

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için AK Parti Genel Merkezi seçim işleri başkanlığınca 28. dönem Mardin milletvekili adaylığı için isimleri açıklandı. Bu isimlerden biri olan Dr. Muhammed Adak, AK Parti’den 2’inci sıra Mardin milletvekili adayı gösterildi.

DR.MUHAMMED ADAK KİMDİR?

1966 yılında Mardin’de doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Mezunudur. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı kapsamında GAP idaresi ile birlikte sürdürülen Eko-Kent Planlama Projesi’nde danışman, kamu ve özel sektörde uzman ve yönetici olarak çalıştı. 2019 yılı Aralık ayından itibaren Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Mardin Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Başkanı olan Muhammed Adak evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.