AKP'li gençlerden Erdoğan'ı duygulandıran pankart

AKP'li gençlerden Erdoğan'ı duygulandıran pankart

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları 3 bin genç ile birlikte AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı, ‘Kocaeli Her Zaman Ki Yerinde’ diyerek yine kongreye damgasını vurdu.

AKP'li gençlerden Erdoğan'ı duygulandıran pankart

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi’ne Kocaeli Gençlik Kolları damga vurdu

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları 3 bin genç ile birlikte AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı, ‘Kocaeli Her Zaman Ki Yerinde’ diyerek yine kongreye damgasını vurdu. Bir gece önce İzmit Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen ve otobüslerle Ankara’ya adeta akın eden Kocaeli Gençlik Kolları üyeleri, kongrenin 41. dakikasında adeta salonu inletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında açılan pankart ise hem Recep Tayyip Erdoğan’ı hem de salondakileri duygulandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik kolları başkanlığından, Başkanlığa uzanan yolculuğunu fotoğraflarla anlatan Kocaeli Gençlik Kolları Teşkilatı’nın pankartının altında da ‘Ümmete Adanmış Bir Ömür’ yazısı yer aldı.

CUMHURBAŞKANI DUYGULANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adeta her kongreye damgasını vuran Kocaeli teşkilatları için yine ‘Maşallah Kocaeli’ diyerek övgüde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlerine bu kadar güvenen, itibar eden başka bir parti yoktur. AK Parti gençlerin partisidir. Bu seçim de gençlerin seçimi olacaktır. Büyük ve Güçlü Türkiye sizlerin omuzlarında” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.