Android O Gelecek Hafta Görücüye Çıkabilir!

Android O Gelecek Hafta Görücüye Çıkabilir!

Google'ın merakla beklenen yeni Android sürümü Android O'nun gelecek hafta tanıtılabileceği iddia edildi.

Teknoloji devi Google’ın sevilen işletim sistemi olan Google Android’in merakla beklenen yeni sürümü Android O gelecek hafta tanıtılabilir. 

Google’ın merakla beklenen yeni Android sürümü Android O’nun gelecek hafta tanıtılması beklenen Google’ın yeni Pixel cihazının tanıtımında duyurulabileceği ortaya çıktı. İşte tüm detaylar. 

Google’ın bu yıl Android’in yeni sürümü olması beklenen Android O’yu yayınlamasına kesin gözüyle bakılırken Google’un yeni Android sürümünü ne zaman yayınlayacağı bilinmiyordu. Ortaya çıkan son bilgilere göre Google Andoid’in yeni sürümü olması beklenen Android O’yu yeni akıllı telefonları Google Pixel 2 ve Google Pixel XL 2 modellerinin tanıtımında duyurabilir. 

Android ve Google’a yakınlığıyla bilinen Android Police’in editörü olan David Ruddock Google’ın yeni Android O sürümünü bir hafta içinde tanıtıp dağıtmaya başlayacağını dile getirdi. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından tweet atan Ruddock resmi Android O sürümünün bir hafta içinde datılacağını dile getirdi. 

Bilindiği gibi Google daha öncede Android sürümlerini Ağustos aylarının sonlarına doğru tanıtıyor. Ancak Google’ın bu yıl Android sürümünü erkenden tanıtıp tanıtmayacağı ise bilinmiyor. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.