Antalya' da Bollywood Film Yıldızları Geçidi!

Antalya' da Bollywood Film Yıldızları Geçidi!

Hollywood filmlerinin yan sanayi olarak gösterilen Bollywood, Hindistan yapımı filmlerinin, iki dünya devi oyuncusu Hrithik Roshan ve Sonam Kapoor, bir klip çekimi için Antalya' ya ayak bastı.

’Bang Bang’, ’Krrish, Krrish 3’, ’Mohenjo Daro’ gibi Bollywood’un ünlü filmlerinin başrol oyuncusu Hrithik Roshan ile ’Dolly Ki Doli’, ’Khoobsurat’, ’Bewakoofiyan’ filmlerinin kadın oyuncusu Sonam Kapoor aynı seti paylaştı.

3 Temmuz’dan bu yana Antalya'da ve şehrin tarihi Kaleiçi semtinde kurulan setlerde çekimlere katılan ikili, renkli zaman geçirdi. Bir aşk müzikali olarak çekilen ’Dhere & Dhere Se’ adlı klipte oynayan ikili, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Klip yönetmenliğini ise Ahmed Khan yaptı.

 

50 FİGÜRAN ROL ALDI


Açık ve kapalı alan çekimlerinin gerçekleştiği proje için merkezi Türkiye'de bulunan Art Görseller Sanatlar Yapımcılık Şirketi sahibi İlhan Kızılmaya, Hindistan'dan gelen 60 kişilik çekim ekibini ve sanatçıları ağırladı. Antalya prodüksiyonunu ise F Ajans sahibi Fevziye Çalışkan üstlendi. Klip çekimleri için 50 figüran sette görevlendirildi.
BOLLYWOOD İKONLARI ANTALYA SOKAKLARINDA
Kaleiçi ve Yat Limanı'nda yapılan çekimlerde Hrithik Roshan ile Sonam Kapoor turistler tarafından da ilgiyle izlendi. 2 ismin Hindistan'ın popüler sanatçıları arasında yer alıyor olması, çekimlerin önemini artırdı. Roshan, düzgün fiziği ve tarzıyla moda camiası tarafından da yakından takip ediliyor.


SONAM KAPOOR, NAZAR BONCUĞU ALDI


Müzik klibinin kadın oyuncusu Sonam Kapoor ise güzelliğiyle dikkat çekti. Hindistan'ın popüler dergi ve televizyonlarının 1 dakikalık röportaj için aylar öncesinden randevu aldığı Kapoor, Antalya cadde ve sokaklarına hayran kaldığını söyledi. Kaleiçi'nde nazar boncuğu satan bir mağazaya giren Kapoor, buradan seçtiği hediyelik eşyaları satın alarak ülkesine götürdü.


TEKRAR GELECEĞİZ


Beş gün süren çekimlerin ardından ülkelerine dönmek için hazırlık yapan Roshan ve Kapoor, Antalya'ya hayran kaldıklarını, en kısa zamanda tekrar geleceklerini söyledi. Çekimler nedeniyle turistik kenti gezip dolaşmaya fırsat bulamadıklarını belirten ikili, ilk fırsatta tatil için Antalya'ya tekrar geleceklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.