Ardahan Göle' de PKk'dan Hain Pusu! Minibüse Saldırdılar!

Ardahan Göle' de PKk'dan Hain Pusu! Minibüse Saldırdılar!

Ardahan' ın Göle ilçesinde, 9 Temmuz' da teröristlerin gasp ettiği bölgede operasyona giden Jandarmaya, PKK' lI olduğu belirtilen saldırının akabinde,çevreden geçmekte olan minibüste bulunan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Göle ilçesinde 9 Temmuz günü teröristlerin gasp ettiği Göle Belediyesine ait aracı almak ve su kesintisini gidermek için bölgede operasyon yapan jandarma birliğine bugün sabah 08.30 sıralarında teröristler ateş açtı. Jandarmanın karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışma esnasında olay yerine yaklaşan ve içinde 4 kişinin bulunduğu minibüs PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Minibüste bulunan ve HDP'li oldukları iddia edilen 65 Yaşındaki Kanber Morkoç ölürken, Sabri Morkoç ve Altan Akın ise yaralandı. Kimliği öğrenilemeyen minibüs şoförünün ise saldırıdan yara almadan kurtulduğubelirtildi.

Teröristler kaçarken, yaralılar kaldırıldıkları Ardahan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Jandarmanın bölgede operasyonu devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.