Aselsan'dan Uzaktan Komutalı Stabilize Top Sistemi

Aselsan'dan Uzaktan Komutalı Stabilize Top Sistemi

MUHAFIZ Sistemi; Termal Kamera, TV Kamera ve Lazer Mesafe Ölçme cihazı takılabilen, silah kumanda birimi aracılığı ile uzaktan kumanda edilebilen, otomatik hedef takip özelliğine ve modüler yapıya sahip bir stabilize silah sistemi.

ASELSAN tarafından geliştirilen MUHAFIZ Sistemi; Termal Kamera, TV Kamera ve Lazer Mesafe Ölçme cihazı takılabilen, silah kumanda birimi aracılığı ile uzaktan kumanda edilebilen, otomatik hedef takip özelliğine ve modüler yapıya sahip bir stabilize silah sistemi.

MUHAFIZ sistemi gece ve olumsuz görüş şartlarında çıplak gözle görülemeyen hedeflerin tespit edilmesini, hedeflerin otomatik olarak tanınmasını, takip edilmesini ve bu hedeflere atış yapılabilmesini sağlıyor. Optik görüş ve silah nişan hattının, sistemin monte edildiği platformun hareketlerinden etkilenmeden hedef üzerinde kalabilmesi için stabilize edilen tarete sahip.

MUHAFIZ Sistemi taret üzerine yan ve yükseliş eksenlerinde taretten bağımsız hareket yeteneğine sahip ve Hassas Stabilize Yönlendirici (HSY) ile etkin vuruş yapılmasını sağlıyor.

Aselsan ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, ihracatlarının artarak devamını diliyoruz.

İlhami PEKTAŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.