Ayşen Gruda AK PARTİ için Resmen u Dönüş Yaptı

Ayşen Gruda AK PARTİ için Resmen u Dönüş Yaptı

Solculuğuyla Bilinen Ayşen Gruda Yaptığı Açıklamada AK Parti Hükümetini Överek AÇıklamalarda Bulundu . Ayşen Gruda Yaptığı Açıklamalarda Şu İfadelere Yer Verdi ..Tepkiler Gelmeye Başladı

Solculuğuyla Bilinen Ayşen Gruda Yaptığı Açıklamada AK Parti Hükümetini Överek AÇıklamalarda Bulundu . Ayşen Gruda Yaptığı Açıklamalarda Şu İfadelere Yer Verdi ..Tepkiler Gelmeye Başladı ..

Ayşen Gruda verdiği röportajda Türkiye’deki AK Parti gerçeğinin farkına vardı. AK Parti hükümetiini yıkmak için dış güçler tarafından organize edilen Gezi Kalkışmasına destek veren Ayşen Gruda, 7 Haziran seçimi sonuçları sonrası 3 partili bir koalisyonun kurulması yönünde umutlu olduğunu ancak hayal kırıklığına uğradığını itiraf etti.

İşte Gruda’nın röportajındaki ilgili bölüm:

- Bir röportajınızda siyasiler sanatçılarla ilgilenmeli mesajını vererek "Abdullah Gül beni aramalı" demişsiniz. Ne oldu aradı mı?

Yok hayır aramadılar. Aramasınlar da. Muhalefette olan üç partinin de ülkeyi çok sevdiğini düşünüyordum. Lakin öyle olmadığını anladım. Belki bir miktar CHP seviyordur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.