Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Gittiği her yerde halkın çok yoğun sevgi gösterileriyle bağrına bastığı Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışında ve Yenimahalle’deki vatandaşla buluşma toplantılarında adeta ‘Başkan’ gibi karşılandı. 

AK Parti ve MHP kadrolarının da tam kadro olarak katıldığı ziyaretlerde Şenlikoğlu, “Aşk ile koşan yorulmaz. Biz, milletimize hizmet etmeye sevdalı, bu şehri daha ileri bir noktaya taşımaya kararlıyız. Öncelikle yağmur, çamur, kış, soğuk, gece, gündüz demeden yanımızda olan, bizlere güvenip destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşların kendilerinden isteklerini ‘emir’ olarak gördüklerini ifade eden Şenlikoğlu, “Biz bu yola sizlere hizmetkar olmak için çıktık. Gücümüzü ve sorumluluğumuzu da sizlerden alıyoruz. Bu şehri sizlerle birlikte yönetmek istiyoruz. Bizim rehberimiz sizler olacaksınız. Sizler sadece seçimlerde değil seçimlerden sonrada bu şehrin geleceğine yön vereceksiniz. Biz halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını biliyoruz. ‘Aşk ile koşan yorulmaz’ diyoruz. Biz milletimize ve memleketimize aşığız, aynı aşkla sizlere hizmete devam edeceğimizin sözünü şimdiden veriyoruz. 31 Mart’ta bu desteklerinizin artarak devamını bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.