BİR "KALKIŞ YAPABİLSEM", YAZILAR PEŞPEŞE GELECEK AMMA...

Kıymetli dostlarım, sizlere arzetmek istediğim çok dosya var ; Cumhurbaşkanımız'ın B.A.E., Demokratik Kongo, Senegal ziyâretleri, Suudi Arabistan'ın TÜRKİYE'ye "yakınlaşma gayretleri", keza İsrail'in aynı meyânda "mavi boncukları", Rusya-Ukrayna Harbi'nin başlamasından itibâren, Batı Dünyası'ndan TÜRKİYE'ye "yav biz seni ihmâl ettik, kusurumuzu bağışla, aslında seni çok seviyoruz" sadedinde ziyâretler, İngilizler'in bir anda "Azerbaycan taraftarı" tavırları ve TÜRKİYE'ye inanılmaz "kuyruk sallamaları", Azerbaycan-Ermenistan arasında bir "andlaşma" vetiresinin "hakikat olma" yolunda ilerlemesi, İran'ın iplerinin ABD tarafından "gevşetilmesi", ABD'nin gözetiminde ve İsrail'in patronajında B.A.E - Mısır - Fas - Bahreyn arasında (bunlara ilerde S.Arabistan ve Ürdün de dâhil edilebilir) yeni bir "Güvenlik Paktı"nın kurulması teşebbüsleri, ABD'nin Pakistan'da İmran Han'ı devirmesi, ABD'nin Hindistan'ı "kafakol"a alması, Finlandiya ve İsveç'in, daha iki ay önce yaptıkları açıklamaların hilâfına olarak, NATO'ya üyelik irâdesi beyânında bulunmaları, Çin'in dışardan ABD ile içerden Corona ile mücâdelesi, Rusya'nın Ukrayna'da gittikçe daha çok çakılması, bütün bunlardan tevellüd eden enflasyonun yükselmesi, bilhassa gıda fiyatlarının aşırı yükselmesi...

Bunların herbiri hakkında hergün bir tane yazmayı çok arzu ediyordum amma, - üzerinize âfiyet - 6 Nisan'dan beri bir hastalığa dûçâr oldum, bir türlü yakamı kurtaramadım. İlk iki gün yüksek ateş, genel ağrı, mide bulantısı ve halsizlik vardı ; bu müddet içinde birşey yiyemedim. Sonra iştahım düzeldi, ateşim gündüzleri düştü - geceleri devam ediyor - ağrılarım zâil oldu.. Fakat bu sefer de, çok şiddetli olmayan bir öksürük ve halsizlik, yakamı bırakmıyor.

Her sene böyle hasta olmak "mûtâdım"dır, amma, en fazla 2-3 gün sürerdi.. Bu seferki biraz "katmerli" oldu... ????

Çocukluğumdan beri hastaneyi sevmem, amma dün "yakın tehdit" ile ( ???? ) hastaneye gittim, Corona testi yaptırdım, çok şükür o konuda bir sıkıntı çıkmadı. Sentetik ilaçlardan hiç hazzetmiyorum ; bildiğim "tabiî usûllerle" şifâ bulmaya çalışacağım inşallah. Muhtemelen, akcigerleri biraz fazla üşütmüşüm ; tedâvisi de biraz zaman alacak gibi görünüyor. Amma, dualarınız bereketiyle inşallah çok daha kısa zamanda "roketlerim"... ????

Bu arada, 2 Nisan 2022'de Meralyan HAVHAVYan hakkında yaptığım paylaşımın altına yazdığım yorum sebebiyle, Feysbuk bana bir ceza daha vermiş, onu da daha yeni farkettim ; yazılarım 30 gün müddetle, "akışta en altlarda" görünecekmiş !... Bu cezam 2 Mayıs 2022'de bitecek inşallah. Ben de elbette Feysbuk'un bu cezasını da bir kenara not ettim ; birgün "toptan" tâhsil edeceğiz inşallah.

Bu arada Meralyan HAVHAVYan'ın, "ip"li partisinde yaptığı revizyonlar üzerine de bir değerlendirme yapacaktım ; o da kaldı. Bu "revizyon"da, CIA tesiri son derece açık ve net bir şekilde belli oluyor. "Böcek yerine konulan" sahte hilal bıyıklıların, müstakbel makam-mansıp beklentileri uğruna, izzet ve haysiyetlerini nasıl "paspas yaptırdıklarını" ibretle seyrediyoruz !... Uzaktan bakınca "herif"e benziyorlar amma, ne yazık ki, "LGBT Annesi"nin elinde "uysal maymun" oldular !...

Ve bugünün en flaş gelişmesi, Rusya'nın "bayrak gemisi" Moskova kruvazörünün batması oldu. Birazdan genel olarak Rusya-Ukrayna savaşı ve husûsan bu geminin batması üzerine bir uzun paylaşım daha yapacağım inşallah.

Dualarınızı bekliyorum kıymetli dostlarım. Ben de sizlere en kalbî dualarımı, muhabbetlerimi, hürmetlerimi ve selâmlarımı gönderiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.