BU TIR ÇARPIYOR! TEK ŞARJLA 500 KM GİDİYOR

BU TIR ÇARPIYOR! TEK ŞARJLA 500 KM GİDİYOR

Dünyanın en büyük değiştirilebilir bataryalı tırı!Tek şarjla 500 km giden TIR'lar yollara çıkıyorÇinli tır ve iş makinesi üreticisi #Sany, tek şarjla 500 km menzile ulaşan yeni tırını teslim etmeye başladı.

Dünyanın en büyük değiştirilebilir bataryalı tırı!

Tek şarjla 500 km giden TIR'lar yollara çıkıyor

Çinli tır ve iş makinesi üreticisi #Sany, tek şarjla 500 km menzile ulaşan yeni tırını teslim etmeye başladı.

Jiangshan SE-437 adlı tır, beş dakikadan kısa sürede değiştirilebilen 437 kWh bataryası ile rakiplerinden ayrışıyor. Tır ayrıca çift şarj soketiyle 400 kW üstü DC şarj desteğine de sahip.

Geçen yıl Çin'de satılan #elektrikli #tır ların neredeyse yarısı değiştirilebilir bataryaya sahipti. Her hafta yeni değişim istasyonlarının kurulmasıyla dakikalar içerisinde dolu batarya ile yola çıkmaya hazır olan bu tırlara talep artmaya devam ediyor.

Bu arada Sany'nin değiştirilebilir dev batarya platformunu Volkswagen'in ortağı olduğu #Gotion ile birlikte geliştirdiğini ekleyelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.