Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Çiftinden Boşanma İddialarına Yalanlama

Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Çiftinden Boşanma İddialarına Yalanlama

Maviye Sürgün dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Bülent Şakrak, set çalışmaları nedeniyle şehir dışında bulunuyordu. Ceyda Düvenci ile aralarında sorunlar olduğu ve boşanacakları söylenen Bülent Şakrak, iddiaları paylaştığı aile fotoğrafıyla yalanladı.

Magazin dünyasının gıptayla bakılan çiftlerinden Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci hakkında ortaya atılan iddialar hayranlarını üzdü. Maviye Sürgün dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile aralarının bozuk olduğu ve boşanma kararı aldıkları iddialarını, sosyal medya hesabından paylaştığı aile fotoğrafıyla yalanladı.

2015 yılından bu yana evli olan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci bir süredir ayrılık iddialarıyla gündemde. Aile hayatını magazinden uzak yaşamayı tercih eden Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci çiftinin bir süredir birlikte görülmemeleri boşanma söylentilerini ortaya çıkardı. Ayrılık iddialarını oyuncu Bülent Şakrak yalanladı.

Boşanma İddiaları Gündemden Düşmüyor

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olan Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci son zamanlarda boşanma iddialarıyla gündemce. Çiftin bir süredir birlikte görüntü vermemeleri, sosyal medyada birlikte paylaşımda bulunmamaları aralarında problem olduğu şeklinde yorumlandı. Evliliklerinde sorunlar yaşayan çiftin boşanacağı iddia edildi.

Bülent Şakrak Boşanma İddialarını Bizzat Yalanladı

Ayrılık iddiaları karşısında bir süredir sessiz kalan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın bu sessizliği, sorunların doğru olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Ancak başarılı oyuncu Bülent Şakrak bu durumdan rahatsız olmuş olacak ki sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla boşanacaklar iddialarını yalanladı.

Eşi Ceyda Düvenci ve Oğlu Okan Ali ile çekilmiş romantik bir fotoğrafı "Sureti gör beyan ile, çünkü beyana sığmazam" notuyla paylaşan Bülent Şakrak, evliliğinde bir problem olmadığı mesajını vererek boşanma iddialarını da yalanlamış oldu.

Dizi Setindeymiş

Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak çiftinin boşanacaklarına dair iddiaların ortaya atılmasına neden olarak çiftin bir süredir birlikte görülmemesi gösteriliyordu. Birlikte çekilmiş fotoğraflarını sık sık paylaşan çiftin bir süredir bu tarz paylaşımlar da yapmaması sorunlar yaşadıkları şeklinde yorumlandı.

Ancak çiftin bir birlikte görülmeme sebebi ortaya çıktı. Yakında izleyiciyle buluşacak olan Maviye Sürgün isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Bülent Şakrak'ın dizi seti nedeniyle şehir dışında olduğu ve bu sebeple bir süredir eşi Ceyda Düvenci ve oğlu Okan Ali'den uzak kaldığı öğrenildi.

7 Yıllık Mutlu Evlilik

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti 2015 yılında Kaz Dağlarında rüya gibi bir törenle dünya evine girmişti. Çiftin evliliklerinden 2 yıl sonra ise Okan Ali isminde bir çocukları dünyaya geldi. Çift aile hayatlarını magazin gündeminden uzak yaşamayı tercih ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.