Bursa ve Kocaeli'de yarın 19 Ocak 2016 Salı okullar tatil mi ?

Bursa ve Kocaeli'de yarın 19 Ocak 2016 Salı okullar tatil mi ?

Bursa’da yarın 19 Ocak 2016 Salı okullar tatil mi? Bursa’da okullar 19 Ocak 2016 Salı tatil mi? Bursa’da ne zaman kar yağacak? Bursa’da yarın 19 Ocak 2016 Salı kar yağışı var mı?

Bursa’da yarın 19 Ocak 2016 Salı okullar tatil mi? Bursa’da okullar 19 Ocak 2016 Salı tatil mi? Bursa’da ne zaman kar yağacak? Bursa’da yarın 19 Ocak 2016 Salı kar yağışı var mı?

 

 

 

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilimizde bugün ve yarın özellikle 19 Aralık 2016 Salı günü yoğun kar yağışı ve tipi bekleniyor. İstanbul , Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Sivas, Konya, Kayseri, Bolu, Karabük, Sinop, Zonguldak, Amasya, Samsun, Hakkari, Iğdır, Malatya ve Erzurum’da yoğun kar yağışı ve tipi etkili olacak.

 

 

Bölgelerimizden Marmara, İç Ege, Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu 18 Aralık 2016 Pazartesi ve 19 Aralık 2016 Salı günü yoğun kar yağışı ve tipiye teslim olacak. Fırtına ve yoğun kar yağışı anında etkisini gösterecek olan tipi nedeniyle uzmanlar vatandaşları uyardı.

 

 

ANKARA HAVA DURUMU KAR BASTIRACAK

 

 

ANKARA hava durumu raporlarına göre kar yağışı bugün akşam saatlerinde bastıracak. Ankara hava durumu raporunda sıcaklık yarın eksi 2 dereceye inecek.

 

 

ANKARA saatlik hava durumu tahminine göre kar yağışı tam iş saatinde yoğunlaşacak. Saat 17.00'de etkisini artıracak olan kar yağışı saat 20.00'dan sonra en kuvvetli seviyeye gelecek. Sabaha da kadar da kar yağışı aynı yoğunlukta devam edecek.

 

 

KONYA HAVA DURUMU

 

 

KONYA hava durumu raporu bugün yağmurla karışık kar yağışı veriyor. Asıl kar yağışı yarın Konya'yı etkileyecek. Hava sıcaklığı Konya'da eksi 1 dereceye inecek.

 

 

KAYSERİ HAVA DURUMU

 

 

KAYSERİ hava durumu raporuna göre kar yağışı bugün akşam saatlerinde başlayacak. Yarın yani 19 ocak salı günü Kayseri'de hava durumu yoğun kar gösteriyor.

 

 

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR BASTIRDI

 

 

İSTANBUL hava durumu raporuna göre kar yağışı hiç kesintisiz devam edecek. 19 Ocak salı günü de okulların İstanbul'da kar sebebiyle tatil olması yüksek bir ihtimal. İstanbul hava durumu raporunda hava sıcaklığı 2 derecelere inmiş görünüyor.

 

 

Meteorolojinin İstanbul saatlik hava durumu uyarısında kar yağışı 17.00'a kadar hayli yoğunlaşmış olacak. Haliyle iş saati çıkışında ulaşımda sıkıntı yaşanma ihtimali muhtemel.

 

 

BURSA HAVA DURUMU NASIL?

 

 

BURSA hava durumu raporlarına göre yoğun kar yağışı alan illerden biri. Bursa'da hava sıcaklığı yarın daha da düşecek kar yağışı artacak.

 

 

KOCAELİ HAVA DURUMU

 

 

KOCAELİ için meteorolojin son hava durumu raporu kar yağışı verdi. Yoğun kar yağışı görülen Kocaeli'de yarın da kar devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum