Çağrı Taner Kimdir?

Çağrı Taner Kimdir?

Bir İnternet fenomeni olarak tanıdığımız Çağrı Taner’in kim olduğuyla ilgili edinebildiğimiz bilgileri sizler için toparladık.

Bir sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız Çağrı Taner'in gerçek adı bilinmemektedir. Çağrı Taner 20 yaşındadır. 1996 doğumludur. Instagram'da yaklaşık olarak 3.500.000 takipçisi twitter üzerinden de hesabı bulunmakta olan Çağrı Taner’in Twitter’daki takipçi sayısı yaklaşık olarak 1.300.000'i bulunmaktadır. Çağrı Taner'in şu anda Facebook hesabında 1.498.599 adet takipçisi vardır. Çağrı Taner hakkında hiç bilgi bulunamamaktadır. Nereli olduğu, nerede yaşadığı, eğitim durumu vs. gibi bilgileri bulunmamaktadır. Çağrı Taner'in bunu özellikle organize ettiği düşünülmektedir internet üzerinde yüzünün net bir şekilde çıktığı bir fotoğrafı dahi bulunmamaktadır. Karadeniz tarafında bir ilde yaşadığı düşünülmektedir. Çağrı Taner yoğun bir şekilde internette paylaşımlar yapmanın yanında müzik çalışmaları da yürüttüğünü kendi internet sitesi olan cagritaner.nette duyurmuştur. Yaptığı çalışmaları iTunes, Spotify gibi uygulamalarda paylaşmaktadır kendi internet sitesi üzerinden de bunların duyurusunu yapan Çağrı Taner satışlarını da buradan yürütmektedir.  Ayrıca Çağrı Taner'in mail adresi cagritaner@icloud.com dur. Tabii ki tüm sosyal medya hesaplarımdan bize hitap etmek için yüksek çabalar sarf eden Çağrı Taner'in Snapchat hesabını bulunmaktadır Snapchat hesabı cagritaner olarak geçmektedir.

Çağrı Taner kendini instagramda “Çağrı Taner İnternette gezerken hoşuna giden komik video ve fotoğrafları paylaşan içinizden birisi.” Şeklinde tanırmaktadır. Kendi internet sitesinde ise kendini rap sanatçısı, söz yazarı olarak tanıtmaktadır.

Çağrı Taner’in en çok sevilen paylaşımları için tıklayınız

Bu makale kimdr.tv adresi üzerinden alınmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum