Çerçevesiz Google Pixel 3 konsepti

Çerçevesiz Google Pixel 3 konsepti

Google'ın sıradaki amiral gemisi Google Pixel 3 nasıl olacak?

Geçen yıl, Google Pixel 2 , 16:9'luk bir geleneksel en-boy oranıyla piyasaya sürülürken, Pixel 2 XL 18:9 en-boy oranı ile piyasaya çıktı. Ancak, bu telefonların ekranın etrafında kalın çerçeveler var. Dolayısıyla, Pixel 2 ikilisi piyasadaki en iyi akıllı telefon olmayabilir. Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'in özellikleri ve tasarımı hakkında konuşmak için henüz erken ancak, Google'ın her iki akıllı telefonunun da 18:9 ekranla başlatabileceği düşünülmektedir.

Concept Creators, Pixel 3'ün konsept görüntülerini piyasaya sürdü. Aşağıda izleyeceğiniz konsept video, Pixel 3'ün tam ekran tasarımı ve süper ince çerçeveler ile geleceğini gösteriyor.

Pixel 3 konsepti, selefi modeller gibi arka paneldeki iki tonlu tasarıma devam edeceğini gösteriyor. Akıllı telefon, beyaz, siyah, mavi ve kırmızı çoklu renk kombinasyonlarında görülebilir. Arka panelin büyük kısmı metalden yapılmış gibi görünüyor ve kamera muhafazası camdan yapılmış. Telefonun ön yüzü, ince çerçevelerle çevrilmiş uzunlamasına bir ekrana sahip. Ayrıca, cihazın ön kısmında bir çift hoparlör görülebilir.

Konsept video, akıllı telefonun 6 GB RAM ve 64 GB'lık dahili bir depolama kapasitesine sahip olacağını belirtiyor. Telefon bir Snapdragon yonga setiyle, muhtemelen Snapdragon 845 ile güçlendirilmiş. Tasarımcı, Google'ın Pixel 3'te çift arka kamera kullanmayacağına inanıyor. Çift kamera kurulumunun yalnızca Pixel 3 XL'de mevcut olabileceği ihtimali var.

Telefonun arka tarafında büyük boyutlu bir kamera sensörü ve bir parmak izi tarayıcı bulunuyor. Fiziksel düğmeler telefonun sağ kenarına yerleştirilmiş. Güç / kilit tuşu, erişimi kolaylaştıran farklı bir doku ve renge sahip.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.