Çilek Kokusu 4. Bölüm Özeti!

Çilek Kokusu 4. Bölüm Özeti!

Kısa sürede ekranların fenomeni haline gelen Çilek Kokusu, bu akşam 4. bölümüyle ekranlarda. Çilek Kokusu 4. Bölüm Özeti! Burak ve Aslı arasındaki buzlar çözülürken, Aslı' nın Bodrum' u terketmesi de günü olayı oluyor

 Dizinin bu bölümünde;Burak, Aslı'yı Volkan'dan kıskanmaya başlıyor.Böylelikle Burak, Aslı'ya karşı bir şeyler hissettiğini kendine bile itiraf edemese de anlamaya başlar. İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayanzengin bir gencin hikayesini anlatan,Demet Özdemir, Yusuf Çim Ekin Mert Daymaz'ın başrollerini paylaştığı, renkli yaz dizisi Çilek Kokusu 4. bölümü izleyicilerini keyifli saatler geçirmek için bu akşam saat 20.30'da Star Tv'de ekrana gelecek.

ÇİLEK KOKUSU 4. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu 4. bölümünde;Burak, Aslı'yı kıskanıyor. Aslı ve Volkan sevgili rolü yapıyor.Aslı istemeden de olsa Burak'a verdiği sözü tutar ve Volkan'ın sevgilisi gibi davranmaya başlar. Sevgili numarası sayesinde Aslı, Volkan'a yakın olma fırsatı bulur ve ona yakınlaşır. Bu durum Burak'ın Aslı'yı kıskanmasına sebep olur. Böylelikle Burak, Aslı'ya karşı bir şeyler hissettiğini kendine bile itiraf edemese de anlamaya başlar. Çilek Kokusu yeni bölümünde; Aslı, bu arada oyun dahi olsa Volkan'la birlikte olduğu için çok mutlu olur. Ne yazık ki her rüya gibi bu da kısa sürer. Aslı için eve dönüş zamanı gelir. Her şeyi ve herkesi arkasında bıraktığını düşünen Aslı'yı asıl şimdi büyük bir sürpriz beklemektedir..

ÇİLEK KOKUSU KONUSU

Çilek Kokusu; ileride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan ve farklı kızlarla gününü gün eden zengin bir erkeğin ilişkisini anlatıyor. İkili arasındaki ilişki, aşk ve nefret gibi derin konuların işleneceği dizi, izleyiciyi sıkmadan, söz konusu kavramları romantik komedi tadında ekranlara taşıyacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.