Deniz Gezmiş rolünü canlandıran Kenan İmirzalıoğlu'na Tepki

Deniz Gezmiş rolünü canlandıran Kenan İmirzalıoğlu'na Tepki

Cezmi Baskın, Deniz Gezmiş rolünü canlandıracak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun yanlış bir seçim olduğunu belirterek, “Deniz Gezmiş 20'li yaşlarında Deniz Gezmiş oldu. İmirzalıoğlu yaş olarak zaten bu role uygun değil” diye konuştu.

Can Dündar'ın senaryosunu yazdığı filmde Deniz Gezmiş rolünü canlandıracak olan Kenan İmirzalıoğlu'na Akasya Durağı'nın Osman'ı Cezmi Baskın'dan tepki geldi.

Cezmi Baskın, Deniz Gezmiş rolünü canlandıracak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun yanlış bir seçim olduğunu belirterek, “Deniz Gezmiş 20'li yaşlarında Deniz Gezmiş oldu. İmirzalıoğlu yaş olarak zaten bu role uygun değil” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın verdiği iftar yemeğine katılan Kenan İmirzalıoğlu'nun nasıl bir mecburiyetle iftar yemeğine gittiğini merak ettiğini söyleyen Baskın, “Ben olsaydım iftar yemeğine gitmezdim ama insanların özgürlükleri var karışamayız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.