Diyarbakır Polisini Arkadan Vurdular! 1 Şehit

Diyarbakır Polisini Arkadan Vurdular! 1 Şehit

Son günlerde ülkemiz karışıyor dedirtecek bir saldırı olayı da Diyarbakır'da yaşandı. Sahte kaza ihbarı alan 2 polis memuru, vuku yerine gitiiğinde, hain saldırıya uğradı. PKK saldırı olduğu düşünülen olayda 1 polis, şehitlik mertebesine ulaştı

KAZA İHBARI YAPILDI


Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bir kaza ihbarı üzerine trafik polisleri Tansu Aydın ve Ali Karahan olay yerine gitti. Ancak ihbar edildiği gibi bir kazanın olmadığını gören polisler, çevredeki esnaflara kaza olup olmadığını sormak için araçlarından indi. Bu sırada polisler, henüz kimlikleri belirlenemeyen bir grup tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda yaralanan polisler, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan polislerden polis memuru Tansu Aydın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, hastaneye giderek, yaralı polislerin durumu hakkında bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.