Diyarbakır'da Kaçakçılara Darbe

Diyarbakır'da Kaçakçılara Darbe

Diyarbakır'da İl emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılara operasyon düzenledi.

Diyarbakır'da yapılan 4 ayrı operasyonda, 205 bin 300 paket kaçak sigara, bir kargo firmasının aktarım merkezinde 346 kilogram pipo tütünü, 300 kilogram nargile tütünü ile 4 bin 500 puro yakalandı.

Valilikten gelen açıklamarda,kaçakçılık yapanlara yöneklik operasyonlar düzenlendi.Operasyonlarda,205.300 paket kaçak sigara,özel bir kargo şirketi aktarım merkezi deposunda paketlenmiş 346 kg pipo tütünü,300 kglık nargile tütünü ve 4.500 puro ele geçirildi.Olayda ismi geçen 5 şüphelide gözaltına alındı.

Valillik açıklaması, "Kaçak sigara ve diğer kaçak tütün mamullerinin taşımacılığında kullanıldığı tespit edilen 2 araca ise el konulmuştur. İlimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.