Dong-jin Koh Note 7 İçin Özür Diledi!

Dong-jin Koh Note 7 İçin Özür Diledi!

Samsung Galaxy Note 7 serisinde yaşanan patlamaların hemen ardından müşteri güvenliğine yönelik bir takım yazılı basın açıklamasında bulundu.

Samsung Galaxy serisinin bir zamanlar amiral gemi modeli olan ve bundan çok kısa bir süre öncesinde satışa sunduğu Galaxy Note 7 modellerinin hemen ardından yanık vakaları ve patlamalar yaşamaya başlamıştı. Son olarak ise şirket yenilenen serilerde yaşanan patlamaların sonucunda amiral gemi modeli olarak tekrar Galaxy S7 Edge modellerini atarken bugün şirketin mobil bölümünün ana yöneticisi tarafından bir takım açıklamalar yapıldı.

Dong-jin Koh yaptığı açıklamalarda kendilerinin kullanıcılar açısından güveni tekrar sağlayacak olduklarını ve bir an önce güveni sağlamak adına gerekenleri yapacak olduklarını ifade etti Şirketin mobil vakalarının devamlı haber olması üzerine yönetici Dong-jin Kohelinden gelen tüm gücü ve kuvveti müşterilerin güvenini tekrar sağlamak için çalışacağını ifade ederken bir an önce gereken adımları şirket olarak atacak olduklarına değindi.

Samsung Galaxy Note 7 modellerinin amiral gemi modeli olarak atanmasının hemen ardından cihazın üretimden kaldırılması ve tamamen imha edilmesi üzerine Samsung amiral gemi modelinin tekrar Galaxy S7 Edge olduğunu ve amiral gemi modeli olan Samsung Galaxy Note 7 serisinin tamamı ile sonsuza dek üretimden kaldırıldığını açıklamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.