Efsane otomobil Şahin tekrardan üretim bandına çıkmaya hazırlanıyor.

Efsane otomobil Şahin tekrardan üretim bandına çıkmaya hazırlanıyor.

Yani 950 kg ağırlığa sahip bir otomobil, 180 km/h azami hız, 1.581cc silindir hacmi, 50 litrelik yakıt tankı ve 460 litrelik bagaj hacmi.

Yani 950 kg ağırlığa sahip bir otomobil, 180 km/h azami hız, 1.581cc silindir hacmi, 50 litrelik yakıt tankı ve 460 litrelik bagaj hacmi. Tabi ki otomobilde klima ve benzeri özellikler yoktu.

Fakat bu durum 2022 model Şahin ile düzeltilecek. Çünkü efsane otomobil Şahin tekrardan üretim bandına çıkmaya hazırlanıyor.

Eğer söylentiler doğruysa Holland Car 11 yıl aradan sonra tekrardan Şahin üretiminin startını verecek. Elbette yeni model Şahin, yine Holland DOCC ismi ile Etiyopya'da satışa çıkacak.

Sızdırılan bilgilere göre otomobilin dış tasarımı çok farklı olmayacak. Sadece birkaç ufak tasarım değişikliğine gidilecek.

İç panelde ise önemli güncellemeler yapılacak. Klima gibi özelliklerin de dahil edileceği otomobilin şasesi tek bir parça şeklinde tasarlanacak. Böylece kazalarda ikiye ayrılma olayı da tarihe karışacak.

Dip not olarak belirtelim. Otomobilin üretileceği söylentisi Etiyopya kaynaklı. Yani Türkiye’de üretilmeyecek. Zaten hali hazırda mevcut Egea’nın güncel bir Şahin modeli olduğunu söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.