Mehmed Sıddık ALADAĞ

Mehmed Sıddık ALADAĞ

EŞLER VE AİLE ARASİNDAKİ BÜYÜ

EŞLER ARASINDAKİ BÜYÜLER

Eşler arasında büyü olduğu, genellikle sebepsiz yere başlayan şiddetli huzursuzluk, birbirine karşı ilgisizlik, cinsel isteksizlik, sürekli kavga etme ve boşanma isteği gibi belirtilerle anlaşılabilir. Evde yoğun huzursuzluk, eşlerin birbirini çirkin görmesi veya sebepsiz nefret oluşması en yaygın manevi işaretlerdendir.

Büyü Belirtileri ve Manevi Çözümler:Belirtiler: Eşlerin birbirinin sesine bile tahammül edememesi, sürekli yorgunluk, rüyalarda yılan veya korkutucu unsurlar görme.

Manevi Çözüm (Büyü Bozma): Felak ve Nâs surelerinin okunması, Âyet-el Kürsî ile dua edilmesi tavsiye edilir.
Uygulama: Büyüden şüphelenilen kişi üzerine veya suya okunarak içilmesi ve kalan suyla gusledilmesi önerilen yöntemler arasındadır.


TARAFA DA MESAJI ŞUDUR:
– Beyefendi! Eve gelince güler yüzlü, tatlı dilli ol, hanımın yüzü gerilmesin, çocukların korku ve endişe ile kaçışmasın.

– Hanımefendi! Sen de sabırlı ve anlayışlı ol, bey eve gelince hemen dertleri sıralayıp, sıkıntıları ortaya yığma. Bey senin yanında huzur duysun, mutluluk hissetsin.

Efendimiz (asm)'in bu mesajından sonra ayrıca derim ki: Aile içinde ortaya çıkması mümkün sitemleri, nazlanışları olağan şeyler olarak görüp geçiştirmek mümkünken, büyütüp de içinde boğulacak hâle getirmeyin. Bakın ne büyük anlaşmazlıklar, belâlar, hastalıklar, imtihanlar vardır bu alemde.

Bazen öylesine büyük imtihanlarla karşılaşılıyor ki, çaresi olmayan bir dert, ilacı bulunmayan bir hastalık insanların dünyasını karartıyor; bu gibi geçimsizlikler o zaman şeker, bal gibi geliyor.

Ama iş işten geçmiş, büyük bela ve musibet kapıyı çalmıştır. Onun için meselenizi büyütmeyin. Sabırla, tahammülle, sevabını düşünerek, hikmetini hesaba katarak geçiştirin.

Daha çok sıkılırsanız, o meşhur cümleyi tekrar edip rahatlayın.
"Bu da geçer yâ hû!.."demelisiniz.
Göreceksiniz ki, sıkıntı gitmiş, sevabı kalmış; yine siz kârlı çıkmış, huzuru mutluluğu yakalamışsınız

Büyü veya kötü enerjiden şüphelenilen bir evi temizlemek için genellikle manevi arınma (dua) ile fiziksel temizlik malzemelerinin (sirke, tuz) kombinasyonu kullanılır.

Evi Büyüden Temizlemek İçin Kullanılabilecek Yöntemler:Sirkeli ve Tuzlu Su ile Silme: Evin her köşesini, özellikle köşeleri ve kapı eşiklerini sirkeli ve kaya tuzlu su ile silmek, kötü enerjiyi uzaklaştırmak için yaygın olarak tavsiye edilir.

Okunmuş Su (Nefesli Su): Bir kova suya Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas sureleri okunup üflenerek bu su ile evin temizlenmesi ve köşelerine serpilmesi manevi koruma sağlar.

Tuz Kullanımı: Odaların köşelerine, özellikle şüphelenilen bölgelere bir miktar kaya tuzu koyup bir gün beklettikten sonra süpürmek veya suyla silmek, nazara ve negatif enerjiye karşı önerilir.

Dua ve Sureler: Evi temizlerken sürekli Felak, Nas surelerini ve Ayetel Kürsi'yi okumak veya sesli olarak evde bu surelerin dinletilmesi tavsiye edilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:Bu işlemleri yaparken kalbinizin Allah'a sığınması (manevi niyet) en önemli kısımdır. Büyü bozma işlemlerinde meşru yollara (Kur'an ve dua) başvurmak esastır.

Malzeme;
Sprey
Elma sirkesi
Kaya tuzu
Gül suyu
Alkolsüz esans
Özerlik tohumu suyu

Bunları hazırlanırken ihlas felak nas ve ayet'el kürsi okunarak karıştırıp evin her tarafı silerken yıne ayet'el kürsi felak nas süreleri okumak gerekir. Sık sık Allah'a sığınarak dua etmelidir. Ve bu uygulamaları yapan takva sahibi ve Rahman enerjisi bulunmak elzemdir.

Niyet şöyle getirebilir. Ya Rabb...Bu büyüyü çözmekten ve kaldırmaktan sana sığınıyorum.(Senden başka ilah yok. Senin gücünden başka güç yok. Sana dayandım sana gövendim sana sığındım.)Özerimdeki büyüyü,bağlılığı,Nazarı ve kem gözleri kaldır. AMİN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.