Hüseyin YILMAZ

Hüseyin YILMAZ

ELİF ÇAKIR AÇILMIŞ, ŞİMDİ NE OLACAK!

Elif Çakır'ın başörtüsünü atıp açılması ne mechûl kalm ış bir hakîkatin keşif ve teyidi olur, ne de İslâmiyet'in sonunu getirir. Dilerse dekolte bir kıyafete de savrulabilir. Herkesin şahane günah işleme hürriyeti vardır.

Ha, Elif Hanım'ın açılmasından bir fetva değeri arıyorsanız bunun adı eblehlik olur! Zirâ, İslâm âleminin en dâhi ulema ve müçtehidlerinin teyid ettiği bir farziyeti sarsabilmeniz için bu icmaı aşacak bir güçte olmanız gerekir.

Dinden kaçmakta serbestsiniz, istediğiniz günahı işleyebilir, istediğiniz inanca yönelebilirsiniz. Dinsiz olmanızın önünde de hiçbir mâni yok. Ama günahlarınızın fetvasını İslâmiyet'te arayamazsınız, o kapı kapalıdır. Ebleh ve maskara olursunuz...

Bir kadının kıyafet tercihinden İslâmiyet'te bir zayıflık aramak hamâkât değil cünûndur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.