Erdoğan: İnlerine gireceğiz alıp çıkacağız

Erdoğan: İnlerine gireceğiz alıp çıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan'a, Ermenistan'a Almanya'y kaçtılar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar inlerine gireceğiz alıp çıkaracağız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öyle zannediyorum ki önümüzdeki hafta artık bu sürecin herhalde bir karar haftası olacaktır, öyle görünüyor. Fakat tabii birileri çıkıp şunu söyleyebiliyor, 'Beştepe yasal çizgileri içerisine çekilsin' deniyor. Ben yani gayriyasal mı çalışıyorum? Eğer 'sussun, otursun, hiç konuşmasın' deniliyorsa ben alışılmış Cumhurbaşkanı değilim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu ilçesindeki ikametinden ayrılarak Çayeli İlçesine bağlı Büyükköy Beldesine geldi. Erdoğan, yol boyunca kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Büyükköy Belediyesini ziyaret eden Erdoğan, belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu tarafından karşılandı.

Kendisini bekleyen Büyükköylülere vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk defa milletin kararıyla seçilen cumhurbaşkanı olduğunu hatırlatarak, "Cumhurbaşkanı kardeşiniz olarak Büyükköy'ün yüzde 93 gibi bir oy oranıyla bu kardeşine gösterdiği ilgi sebebiyle sizlere şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Gecikmeli de olsa Büyükköy Beldesine geldiğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerle hep şunu söylemiştik hatırlayın, 'beraber yürüdük biz bu yollarda' diyorduk, 'durmak yok yola devam' diyorduk ve hakikaten sizlerle bu yolda hep beraber olduk. Rabbim bu birlikteliğimizi, bu beraberliğimizi inşallah daim kılsın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın, konuşması sırasında Bingöl'de 3 askerin şehit edildiğini belirtmesinin ardından vatandaşlar uzun süre "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üç şehidimize Rabbimden rahmet diliyorum. Biliyoruz ki şehadet makamında onlar en büyük taltife erenlerdir. Tüm ailelerine başsağlığı dilerken, 'milletimizin başı sağolsun' diyorum, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin aynı şekilde başı sağolsun diyorum. Terörle bu mücadelemiz amansız devam edecek, bunlardan en ufak bir rehavet, en ufak bir gevşeme olmayacak, sonuna kadar devam edeceğiz. Tabii bu mücadelenin maalesef böyle bir bedeli de oluyor" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.