Gençlik en büyük zenginliğimizdir

Gençlik en büyük zenginliğimizdir

Gençlik bir milletin geleceğidir

İl Müftüsü Muhittin Oral, güncel bir dil kullanarak gençlere ulaşacaklarını ve zararlı fikri akımlara karşı mücadele edeceklerini ifade etti.

 

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, her din görevlisinin çevresindeki 10 gence ulaşarak bu gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmesi için gayret göstermesi gerektiğini ifade etti.

Bölgesel Çalışma Projesi toplantısı Gedikkaya Bölgesinde görev yapan Kur'an kursu öğreticileri, imam hatip vemüezzin kayyımların katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Muhittin Oral gençlerin yalnız bırakılmaması gerektiğini belirterek, "Her hocamız yıl içerisinde 10 gençle ilgilenecek. Sohbet, söyleşi, kitap günleri, yemekli toplantı, gezi programları, yarışmalar gibi dini, sportif, sanatsal, sosyal etkinlikler düzenleyecektir.dedi.

Bölgesel Çalışma Projesi kapsamında din görevlileri gazi, gazi ve şehit yakınlarına, hastalara, yaşlılara, engellilere, esnaflara, bölünmüş ailelere, ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Nikah merasimlerinde vaizler tarafından vatandaşlara bilgilendirme yapılacak ayrıca cenazelerde taziye programları gerçekleştirilerek vatandaşlarına acılarına ortak olunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.